Använd reflex!!!

Jag är själv lite dålig på att använda reflex ibland men tänk ändå på hur viktigt det är. Man blir så  rädd när man kör i mörkret och det plötsligt dyker upp en människa framför bilen=( Tänk vilken mardröm att köra på någon.

Klara något som jag aldrig gjort innan. Stå på knä på core balans boll utan att hålla i mej. Det handlar om FOKUS och spänna mage. Därifrån kommer kraften. Träning är ett samspel mellan styrka, balans, uthållighet, och kondition mm. Det ultimata är att bli bra på lite av varje. Tänk på att utmana kroppen. Små förändringar och stora resultat.

Gjort massa bak och brända mandlar idag och slått in i presentförpackningar.

Sovit gott i natt ute i huset på landet.. lugnt och skönt. Börja dagen med morgonprom och lämna lite muffins och tidning till farmor=)

Dags för prot. muffins sen snart nana.

natti///

Regniga måndag..

Lite positivare idag... slog rekord i last drag idag på 65 kg vilket är kul.. styrkan sitter och löpningen va lite bättre idag med. Men dålig sömn märks tydligt på dagarna och orken.  Känns rejält i axlar och nacke nu till kvällen känner jag.. en massage hade suttit på sin plats. Köpt nytt protein idag, choklad..mmm=)
Gjort chokladprot pannkakor. nana tidigt idag då jag ska upp tidigt och ta ut häst imorgon, hästvakt=)
Må gott!

Balans träning..

Har efter dagens balans träning förstått att jag måste jobba på balansen på höger sida.. =)  formen är förtillfället dålig enligt mitt tycke.. ej bra..

Gjort brända mandlar ikväll.. gott gott.. insett med att jag äter på tok för mkt protein och får väldiga svettningar på nätterna samt att det läggs som fett.. hmm..=/

Chokladpannkaka

sjokoladepannekake

Ingredienser:
50 g fullkornsris, kokt
30 g proteinpulver
20 g äggula
150 g äggvita
5 g rapsolja (att steka i)
Sötningsmedel
Kakaopulver

Blanda allt med visp och stek i oljan i lagom varm stekpanna. Jag brukar ungefär 12 droppar sötningsmedel och 1 liten matsked kakaopulver. Tillbehöret nedan är et must till den här pankisen också!

Tillbehör tex:
Kesella
Keso
Äpple /kanel
Bär /sylt


inte så aktiv här jag vet...

Blir lite snålt med inlägg nu mera.. men har inte vart så motiverad att uppdatera.. men hur som.. julen närmar sej med stormsteg.. mysigt men känner inte jätte mycket av julstämning. En nyhet är väl att jag kommer jobba som styrketränings instruktör på gymmet Be wellnes på torsdag kvällar framöver vilket ska bli kul. Ett ställe att rekomendera faktiskt... väldigt omtänksam och trevlig personal och en härlig miljö. Ett gym man kan komma till precis som man är. Idag unnade jag mej en massage av Hanna på Onyx... rekomenderar henne varmt.. den massagen va väldigt nödvändig då jag hade många ömma punkter. framförallt i vader och nacke.

Ha en trevlig kväll nu och uppskatta människor som visar kärlek och uppskattning till er och som finns för er i alla lägen.. för det är då man verkligen förstår vilka som är ens riktiga vänner.

kram/Lena

http://www.youtube.com/watch?v=lmraSecyJ8U

Önskeslista

Tänk vilken känsla att sväva fritt!!! Ska skriva till tomten att jag vill ha det i julklapp...=)


Choklad omellett med nötkesella

2 portioner

  • 4 ägg
  • 2-3 msk kakao eller carob-Kakaoersättning som kommer från en växt som tillhör ärtsläktet
  • 1 msk vatten

Nötkesella

  • 4 msk grovt hackade hasselnötter
  • 1 msk kokos
  • 1 dl kesella lätt
  • 1/2 msk flytande honung/chokladhonung

Börja med att vispa äggen med kakao eller carob och vattnet. Värm upp en teflonpanna på medelvärme. Häll i lite av smeten och låt den steka i ca 2 minuter eller tills den stelnat innan du vänder på omeletten. Lägg över omeletten på tallrik och lägg till en klick kall kesella med hackade hasselnötter, kokos och ringlad honung på toppen. Färsk frukt är också gott till.


RSS 2.0