Choklad omellett med nötkesella

2 portioner

  • 4 ägg
  • 2-3 msk kakao eller carob-Kakaoersättning som kommer från en växt som tillhör ärtsläktet
  • 1 msk vatten

Nötkesella

  • 4 msk grovt hackade hasselnötter
  • 1 msk kokos
  • 1 dl kesella lätt
  • 1/2 msk flytande honung/chokladhonung

Börja med att vispa äggen med kakao eller carob och vattnet. Värm upp en teflonpanna på medelvärme. Häll i lite av smeten och låt den steka i ca 2 minuter eller tills den stelnat innan du vänder på omeletten. Lägg över omeletten på tallrik och lägg till en klick kall kesella med hackade hasselnötter, kokos och ringlad honung på toppen. Färsk frukt är också gott till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0