julen

*A nightmare is when you never wake up from it*

Torsdag..

Vilken dag.. blivigt av med jacka och ALLA mina nycklar idag.. någon tjej som tyckte jackan var fin tydligen.. att man inte kan lita på folk alltså.  Bara för att man själv vet att man aldrig skulle ta något så tror man ju lika om alla. tyärr.

Vart riktigt duktig här idag.. skurat golv lagat mat putsat och donat.. vart en riktig husfru.. hehe.. Mysig tid nu.. 
ingen skrivar lust idag.. funderar på att gå på konsert i morgon, får se vad det blir av det. LÄngtar väldigt mycket efter en person ju nu..

Från de ena till de andra gjorde en god kesella mouse idag. Vispade äggvitor till hårt skum och blanda i yoghurt o kesella, bär och nötter lite fun light med dock. men mm gott blev de. Men  bör vara lite försiktig med mjölk produkter för magen blir lätt uppsvälld av det tyvärr.

Ska lägga mej på spikmattan lite här nu.. känner det drar i alla mina muskler idag.. stel efter träniing. hade velat ha massage jag. Hoppas få sova gott i natt.. vart dåligt med det sistonde och sömnen är såå viktigt.

Nä nu ringa kompis.. natti natt kramar

JULBISCOTTI

 

 

1/2 dl rapsolja

20 g honung

1 äggula

1/2 dl minimjölk

70 g dinkelmjöl

40 g naturellt proteinpulver

15 g gojibär

3 tsk kardemumma

1 msk kanel

30 g hackad mandel

1 tsk bakpulver

Arbeta ihop alltsammans till en deg. Tryck ut degen till en rektangulär på bakplåtspaper. Grädda mitt i ugnen på 200 grader i ca 15 min. Tag ut ur ugnen och låt svalna på galler. Skär sedan upp i önskat stora bitar och låt ligga för torkning över natten.

 

 

 

 

 

 

 

Tio bitar ger ca 115 kcal; 6 g kolhydrater, 5 g protein och 7 g fett/bit


Om mej

Namn: Lena Karoline Anderson


Ålder
:25
Bor: Borås
Utbildningar:
Samhällslinjen Tingsholm
Kostrådgivare Pauluns Näringscenter Göteborg
Styrketräningsinstruktör The Academy Halmstad

Favorit citat:
Det som inte dödar det härdar, ingenting är omöjligt,
CAPTURA LA VIDA
Bästa resa: Min och Annas backpackingresa till Malaysia och Thailand. Lärorik resa. Drömresa är Canada, USA Maldiverna. Ja finns väl mycket man vill se egentligen..

Intressen: Utöver maten och träningen som går väldigt mycket hand i hand så har jag ett  stort hjärta för djur, tycker om kläder mode, sportbilar och båtar "allt som går snabbt" Fotar en hel del, samt spelar endel piano och målar.  Musiken får jag ju inte glömma.. vad vore livet utan musik=)

---Pärlan min---
Dröm:
Hoppa fallskärm
Bra Egenskaper: Målinriktad/driven, ärlig, noga med passa tider

Tränar:
På Onyx och i naturen. Väldigt varierat då jag tror variation är det bästa för kroppen. Men blir Styrketräning ca 4 gånger på gym och ett pump pass i veckan. Därimellan blir det en hel del konditionsträning av olika slag. Den bästa starten på morgonen för mej är en promenad eller ibland joggtur och sedan komma hem ännu piggare och njuta va en god frukost.

Något är spikat varje vecka är pejmans lördagspass, otroligt kul pass!!


Äter: Näringsriktig ,oftast hemma lagad mat med mycket frukt och grönsaker. Blir ca 5 mål per dag på hyffsat regelbundna tider. Är gluten känslig så undviker sådana produkter.
Kosttillskott: Ja. Äter omega 3 samt endel kompliment till träningen ifrom av proteinpulver eller bars, men i det stora hela försöker jag hålla mej till vanlig mat. Extra vitamin tillskott anser jag ibland vara nödvändigt.
Uppskattar: Mina nära och kära, Postitiva glada människor, ärlighet, en välmående stark kropp, när allt flyter på helt enkelt..
Är: Morgonmänniska:)
Bästa tid på milen: 38 min och det ska slås;)

Mål i Livet:
När det gäller min träning
har jag inga större mål just nu mer än att må bra och bibehålla min goda kondition och styrka, jag tränar för att jag verkligen brinner för det och mår såå bra av det, och vill gärna inspirera andra till att må lika bra av det.  Mitt första mål var en god kondition och mitt andra var att träna bort en obalans i mitt ben och det har jag uppnått. Eftersom jag är väldigt fashinerad av muskler  är det nog något jag förmodligen kommer lägga mer vikt på att deffa fram. Sedan har man alltid lite personliga rekord och mål som man tävlar mot sej själv hela tiden.. vart inne på att tävla fitness men har inte tagit något beslut om det då jag ser mycket nackdelar med det även. 
När det gäller mitt arbete är mitt mål att få människor att må så bra som möjligt att hjälpa dem att hitta en balans i livet genom mycket av den kunskap jag fått genom mina egna misslyckanden och erfarenheter i livet. Jag vet vilken betydelsen en sund kost har  samt hur viktig den dagliga motionen är. Våra kroppar är till för att röra på sig det ska man ha i bakhuvudet. Jag har aldrig vart så stark och mått så bra som jag gör nu och vill så gärna hjälpa andra att uppnå detsamma. Vi har bara en kropp och den bör vi ta vara på.

I övrigt är drömmen att bo i ett vitt trähus med underbar man max 2 barn nära vatten och en hund till husdjur.. och en katt med=) Ha ett gott socialt liv och det ultimata är så klart att bo nära vänner och föräldrar och syskon.

Träningen är något som gett mej så otroligt mycket postivt på många sätt och är något jag aldrig skulle sluta med.
Blev några snabba rader om mej.. och så fort tid finns ska jag skriva mer..må gott!

Min Sötnos!!




Sagostund


RSS 2.0