Snabba frallor
4 bröd
2 dl siktat dinkelmjöl
½ msk bakpulver
1½-2 dl äpple, grovt rivet
2 krm salt
2 ägg
1½ dl kesella/kvarg
Sätt ugnen på 225 grader (200 grader varmluft).
Blanda ihop de torra ingredienserna i en skål. Tillsätt äpplet och blanda om. Blanda ner ägg och kesella/kvarg och blanda om väl. Klicka ut och forma till fyra bullar på en bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i mitten av ugnen i 8-10 min.
2 dl siktat dinkelmjöl
½ msk bakpulver
1½-2 dl äpple, grovt rivet
2 krm salt
2 ägg
1½ dl kesella/kvarg
Sätt ugnen på 225 grader (200 grader varmluft).
Blanda ihop de torra ingredienserna i en skål. Tillsätt äpplet och blanda om. Blanda ner ägg och kesella/kvarg och blanda om väl. Klicka ut och forma till fyra bullar på en bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i mitten av ugnen i 8-10 min.
Kommentarer
Trackback