jordgubbsmaräng

Ingredienser till JORDGUBBSMARÄNG:
400 g Jordgubbar
(1 msk Strösocker)
3 st Äggvitor
4 msk Strösocker
2 msk flagad Mandel


Gör så här:
Tina jordgubbarna (om ni väljer att köpa frysta).
Lägg i en ungssäker form.
Strö eventuellt över socker, dock inte om du väljer färska eller frysta sockrade.
Vispa äggvitorna till hårt skum.
Rör ner sockret på slutet.
Bred marängen över jordgubbarna och strö över mandeln.
Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 15 minuter tills marängen fått färg.
Servera genast.

Recept på nyttiga Efterrätter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0