Lena Positivt tänkande

Allting går så mycket lättare vid ett positivt tänkande. Det påverkar oss mer än vi faktiskt tror. Det  påverkar våran omgivning också väldigt mycket.
En annan sak som jag funderat på idag.. Många har så höga krav på sej själva att lyckas inom karriär eller bli så rika eller omtyckta som möjligt, men vägen dit kan va väldigt kostsam, framför allt en ständig stress som har en otrolig negativ påverkan på oss och kan bidra till att man inte hinner ta hand om det viktigaste vi äger- vår kropp och själ. Spelar ingen roll vilken framgång vi når i form av materiella ting om vi inte har hälsan.. oftast behöver någonting inträffa för att människor får upp ögonen för att vi borde ta hand om oss lite bätte. Där spelar många faktorer in. Träning, bra kosthållning, kärlek/närhet, avkoppling mm.

Så imorgon.. varför inte vara extra snäll mot någon. Kanske en kompis, en främmande människa eller en arbets kamrat. Gör något extra för någon helt enkelt. Det kan faktiskt förgylla hela den personens dag. Det borde alla bli bättre på, uppskatta och berömma varandra lite mer.  En tanke bara...

Man har bara en chans att göra ett första intryck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0