Lena Lördag..






Härliga morgonar... tjock dimma över sjön, härlig frisk kall höst luft. Underbart!

Helgen kommen och jag har varit ruskigt dålig på att uppdatera något på bloggen nu.. men har inte tillbringat nästan någon tid vid datorn, så blir det ibland. Men uppdaterar så fort jag har något bra att skriva om helt enkelt.

Igår blev det shopping , tokskoj med kläder =) Var även hos Annika och gjorde naglarna fina. Grymt duktig är hon. Använder sej av gele material. Inga tippar eller konstnaglar av något slag utan bara förstärker sina egna och gör dem lite extra snygga.


 

Idag blev det i vanlig ordning lördags spinning som är den bästa starten man kan få på helgen.. Inget spinningspass är som pejmans. Man kan inte annat än ta ut sej och det är som vi brukar säga första lördags förfesten.. för det är nästan som att gå på disco.. =)Humöret blir på topp.  Idag körde jag tungt och svårt att hänga med i tempot. Grymt bra instruktör är du Pejman!Det är  kul att testa sina gränser och känna att man utvecklas. Man har alltid lite mer att ge än vad man tror. När man tror att man inte orkar mer har man alltid ca 30 % mer att ge, kom i håg det.
Tog min vilopuls idag.. 42 låg den på. Kul att veta, ska mäta max pulsen här näst.



Pejman vår favvo!=)


Adrian körde sin Lördags träning i det lite röriga gymmet som är under ombyggnad.

Idag är det riktigt rusk väder ute.. riktigt innemys väder. Känns att vintern snart är på g. Lite sugen på att åka och kolla nya Onyx men får bli i morgon.
Ikväll blir det nog bio, förmodligen i Gbg.


Hörs/ hej







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0