Lena Dagens frukost: Vaniljkeso med apelsin & blåbär.



Till frukost den här morgonen blev det keso blandat med kvarg, apelsin, vaniljpulver och honung. Keson toppades med lite av apelsinen, torkade blåbär, amerikanska blåbär och rostade solroskärnor. Jag gillade det här och kan tänka mig att göra om den igen.

Kombinationen av vanilj, apelsin, torkade blåbär och rostade solroskärnor var jättegod. Detta kan verkligen rekommenderas. Detta fungerar även bra som ett mellanmål.

Ett bra kompiment kan vara ett ägg och en skiva bröd med alfalfagroddar och avokado.

Vaniljkeso- 1 portion
0,5-1 krm vaniljpulver alt. 0,5-1 tsk vaniljsocker
1,5 dl keso
0,5 dl kvarg/kesella
ca 1 tsk honung
0,5 filéad apelsin
torkade blåbär
blåbär
rostade solroskärnor

Blanda vanilj, keso, kesella, lite av apelsinen och honung. Lägg upp i en skål/djup tallrik. Toppa keson med blåbär, torkade blåbär, resten av apelsinen och frön. Ät direkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0