Krämig kesella m. mango, kokos & blåbär- 1 portion

Blanda lika delar kesella/kvarg, yoghurt (naturell, soja eller yoghurt med kokossmak) och keso med 0,5-1 msk kokosflingor. Toppa med alt. blanda ner ca 1 dl lätt tinade frysta mangotärningar och ca 0,75 dl (amerikanska) blåbär i kesellan. Toppa även med lite kokosflakes och frön om så önskas.

Kommentarer
Postat av: Natalie

Hej lena hur gör jag rödbetor i ugnen? Vet inte hur man gör det har aldrig testat innan hur man skalar eller något sånt.



Dessutom har du lagt maaassssaaaa inläg i frågor och svar kategorin IGEN du får gå in på arkiv och klicka på alla inlägg som ligger fel och spara dom i ditt namn annars hittar ingen dom om dom klickar på lena-fliken

2009-10-04 @ 22:23:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0