Glass med kesella


Mixa frysta bär eller fryst frukt med Kesella med stavmixern eller i matberedaren. Så enkelt och snabbt lagar du en jättegod och nyttig sorbetliknande glass.
Experimentera med olika sorters bär och frukt, och häll gärna i lite koncentrerad juice eller nektar.
Variera mellan naturell kesella eller vaniljkesella.
Frysta hallon eller blåbär är det allra lättaste – du häller bären direkt från påsen i frysen och mixar. Färsk frukt skär du först i småbitar, lägger på ett fat och fryser några timmar innan du mixar med kesellan. Servera glassen direkt innan den smälter.

3 förslag:

Bärglass
1 dl kesella  naturell
1 msk kesella vanilj
2 dl frysta hallon eller blåbär, björnbär eller svarta vinbär

Mangoglass
1 dl kesella naturell
1 msk kesella vanilj
2 dl mangotärningar, frysta
1 msk koncentrerad tropisk juice

Melonglass
1 dl Kesella naturell
1 msk kesella vanilj
2 dl melontärningar, frysta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0